menu    
Industrieverlichting
Product overzicht
Verlichting voor industrie en infra
Oostendorp België is marktleider op het gebied van sportveldverlichting. Naast sportveldverlichting levert Oostendorp België echter nog meer verlichtingssystemen die toegepast kunnen worden om diverse terreinen te verlichting. Hierbij kan gedacht worden aan terreinverlichting voor projecten in de industrie en infra. Naast weg en spoorverlichting kunt u bij Oostendorp België ook terecht voor verlichting van parkeerterreinen, stationterreinen en opslagterreinen. Maar ook rangeerterreinen, vliegvelden, overslagterreinen van havens en productielocaties voor chemische processen of andere productiedoeleinden behoren tot de mogelijkheden.
Regels en wet in acht nemen
Bij de meeste terreinen moet naast het eisen en wensenpakket van de klant ook de wettelijke bepaalde voorschriften in acht genomen worden. Verlichting van voetbalvelden moet om een klein voorbeeld te noemen voldoen aan de minimale specificaties van de KBVB. Reden hiervan is dat TV-camera’s een minimale hoeveelheid licht nodig hebben om het spel goed te kunnen recorden op alle hoeken van het veld. Het verlichten van productieterreinen moet ook voldoen aan wettelijke specificaties die gelden voor de productie die gevoerd gaat worden. Hiermee wordt vanuit de overheid een stuk kwaliteit en veiligheid gewaarborgd.
Nieuwbouw en instapmoment
U kunt als opdrachtgever kiezen om samen met Oostendorp België het eisenpakket samen te stellen waarbij Oostendorp België zowel uw eisen en wensen als de wettelijke voorschriften in acht neemt. U kunt als opdrachtgever ook kiezen de wettelijke voorschriften zelf of met een andere partij vast te leggen in uw eisenpakket. U overhandigt dit eisenpakket aan Oostendorp België en Oostendorp België zal vervolgens voor u een eerste ontwerp maken. In samenspraak met u als klant zal hier een definitief ontwerp uitrollen. U kunt ook uw eigen ontwerp maken aan de hand van uw eisenpakket en zelf een definitief ontwerp overhandigen. Oostendorp België zal een kleine controle doen op uw ontwerp en vervolgens enkel als uitvoerende partij dienen en de installatie opleveren. Uiteindelijk vernemen wij nog graag van u of uw het onderhoud van uw installaties zelf, door ons of door een andere partij laat doen.
Bestaande verlichting
Het kan zijn dat u bestaande verlichting wilt vervangen of aanpassen of zelfs móet vervangen of aanpassen. Oostendorp Belgie kan u adviseren en helpen uw bestaande verlichting te vervangen. Wij kunnen u in elke stap van dit proces van advies voorzien. Neemt u vrijblijvend contact op met Oostendorp België om de mogelijkheden te bespreken.
Recente projecten