Verlichting van parkeerterreinen

Verlichting van parkeerterreinen

Sportveld en luchthal
Jaarlijks onderhoud
Professionele licht installaties

Ook voor de verlichting van parkeerterreinen kan u terecht bij Oostendorp België bvba (gesitueerd in Schoten, nabij Antwerpen). Met meer dan 40 jaar ervaring op de teller zijn wij een kundige en betrouwbare partner in het plaatsen van belichting, inclusief de planning op voorhand en het onderhoud achteraf.

Bent u geïnteresseerd of wil u meer informatie?

De verlichting van uw parkeerterreinen in goede handen

Oostendorp België  staat voor u klaar van bij het prille begin van uw belichtingsplannen. Desgewenst werken wij vanuit een door u opgesteld plan (na het uitvoeren van een korte test) aan de verlichting van uw parkeerterreinen, maar wij nemen net zo goed het voortouw als u dit zo wenst. Wat uw eisenpakket ook mag inhouden, Oostendorp België heeft de knowhow en middelen om ieder project tot een goed einde te brengen. Sluit u een contract met ons af, dan voeren wij bovendien één maal per jaar een preventief onderhoud uit. Dit geldt voor al onze projecten, ook voor industrieverlichting en sportveldverlichting, waaronder ook rugbyvelden. Werp een blik op onze realisaties om te ontdekken wat Oostendorp België zoal in zijn mars heeft.

Verlichting parkeer terrein

Ga met ons de samenwerking aan

Wilt u ons inschakelen om uw parkeerterreinen van verlichting te voorzien, of hebt u eerst nog enkele vragen voor ons? Wij zijn telefonisch te bereiken via het nummer 0032(0)36852799 en via ons e-mailadres info@sportveldverlichting.be. Daarnaast kan u ook altijd ons contactformulier invullen.

Bent u geïnteresseerd of wil u meer informatie?

Neem contact op
MENU