Het onderhoud van uw sportveldverlichting

Uw systeem in goede handen

Op gezette tijden onderhoud plegen op sportveldverlichting en andere verlichtingsinstallaties wordt vaak vergeten, maar is absoluut essentieel. Ook in weer en wind staan de lichtmasten voor sportveldverlichting immers op en rond de sportvelden. Deze sportveldverlichting moet onderhouden en soms zelfs vervangen worden. Daarvoor kan u altijd een beroep doen op Oostendorp België, gelegen in Schoten (nabij Antwerpen).

Verlies het onderhoud van uw sportveldverlichting niet uit het oog

Zolang de lichtfunctie werkt is de aandacht voor de kostbare installatie meestal minimaal. Wanneer er iets hapert zijn de gegevens vaak niet meer te vinden en blijven vele vragen over, die pas na veel zoeken en kostbare reparatie-uren worden opgelost. Voor bedragen van ca. 0,5% van de aanlegkosten wordt het onderhoud van de sportveldverlichting door een team van deskundigen van Oostendorp België overgenomen. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan, maar blijft u het onderhoud van uw verlichtingsinstallaties goed in het oog houden. Ook wanneer u uw sportveldverlichting moet vervangen, staat Oostendorp België voor u klaar.

Hulp met uw verlichting op elk vlak

Naast het installeren van uw verlichtingsinstallaties voorziet Oostendorp België ook in het onderhoud en de service ervan. Als u bij ons een servicecontract afsluit, voeren wij 1 maal per jaar preventief onderhoud aan uw verlichtingsinstallaties uit. Zo verhelpen wij storingen en in het geval deze zich toch nog onverhoopt voordoen, kunt u ons altijd bereiken om advies in te winnen. Zowel op technisch als op ICT-gebied.

Vakbekwaam onderhoud

Oostendorp België bvba geeft u de beschikking over vakbekwaam en deskundig personeel dat elektrische en lichttechnische storingen snel en veilig kan oplossen. Ook kunnen wij het las- en schilderwerk aan de masten voorzien. Wij zijn niet alleen ervaren in het onderhoud en het vervangen van uw sportveldverlichting, maar ook in andere types verlichtingsinstallaties als industrieverlichting. Werp gerust een blik op onze overzichtpagina om een goed beeld te krijgen van onze kwaliteiten.

Laat van u horen

Heeft u vragen of opmerkingen over het vervangen van sportveldverlichting, of wenst u met ons de samenwerking aan te gaan? Contacteer ons dan gerust door het contactformulier in te vullen, of op het nummer 0032(0)36852799 of e-mailadres info@sportveldverlichting.be. Ons kantoor is gelegen aan de Brechtsebaan 77 in Schoten. Het onderhoud van uw verlichtingsinstallaties, zelfs uw sportveldverlichting vervangen, is bij ons in veilige handen.

Bent u geïnteresseerd of wil u meer informatie?

Neem contact op