Optimaliseer uw sportveld met ledverlichting

LED-verlichting; daarom

Waarom uw sportveld voorzien van ledverlichting? De besparing op energie én onderhoudskosten zijn de grootste voordelen. Schakel Oostendorp België in als uw betrouwbare en ervaren partner in het plannen, plaatsen en opvolgen van ledverlichting rondom uw sportveld.

Voordelen van een sportveld met ledverlichting

De besparing op energie en onderhoudskosten hebben we al vernoemd. Daarnaast heeft ledverlichting nog een paar andere positieve kenmerken:

  • Ledverlichting is energiezuiniger dan gangbare verlichtingssystemen.
  • Ledverlichting levert een hogere helderheid.
  • Ledverlichting kan direct achter elkaar in- en uitgeschakeld worden.
  • Ledverlichting heeft meer branduren dan de armaturen in standaard verlichting.
  • Led-armaturen kennen een zeer snelle opstartfase.
  • Ledverlichting vereist geen cooling down time.
  • Ledverlichting geeft minder CO2-uitstoot en is minder milieuvervuilend.
  • Er kunnen besparingen gerealiseerd worden van 50% t.o.v. conventionele verlichting door toepassing van dimfuncties.

Uit deze punten kunnen twee belangrijke conclusies getrokken worden. Ten eerste realiseert u een besparing op energieverbruik, dit wist u al, maar ten tweede realiseert u ook een besparing op onderhoudskosten. Aangezien licht afkomstig van ledverlichting op uw sportveld meer branduren en een hogere halfwaardetijd leveren, zullen ze ook minder vaak stuk gaan. Dit zorgt voor minder storingen en spoedstoringen en hierdoor minder periodiek onderhoud. Minder onderhoud en minder kosten resulteert op de lange termijn op een flinke besparing op de onderhoudskosten. Ledverlichting heeft een aanzienlijk minder rendementsverlies in de loop van de tijd. Men verwacht dat ledverlichting van hoge kwaliteit op 20 jaar een aantal procenten verliest. Een conventionele lamp daarentegen verliest reeds na 5 jaar 40% van diens rendement. Ledverlichting rond uw sportveld plaatsen mag dus gelden als een goed idee!

Schakel ons in voor de optimale plaatsing van uw verlichting

Oostendorp België geldt als de specialist in het plaatsen van ledverlichting aan uw sportveld, maar ook voor het (led)verlichten van industrieterreinen, parkeerterreinen en meer. Bekijk zeker eens onze realisaties en contacteer ons via ons contactformulier of op het nummer 0032(0)36852799 of e-mailadres info@sportveldverlichting.be wanneer u met ons in zee wil gaan. Ons kantoor is gevestigd aan de Brechtsebaan 77 in Schoten (nabij Antwerpen.

Bent u geïnteresseerd of wil u meer informatie?

Neem contact op