Industrieverlichting en infra

Industrie en infra

Oostendorp België, gelegen in Schoten (nabij Antwerpen), is marktleider op het gebied van sportveldverlichting, ook op het vlak van industrieverlichting staan wij stevig ons mannetje. Hierbij kan naast terreinverlichting voor projecten in de industrie ook gedacht worden aan infra.

Industrieverlichting op maat voor uw projecten

U kunt als opdrachtgever kiezen om met Oostendorp België het eisenpakket samen te stellen, waarbij ons bedrijf zowel uw eisen en wensen als de wettelijke voorschriften voor uw verlichtingsystemen in acht neemt. U kunt als opdrachtgever ook kiezen om de wettelijke voorschriften zelf, of met een andere partij vast te leggen in uw eisenpakket. U overhandigt dit eisenpakket aan Oostendorp België, waarop wij vervolgens voor u een eerste ontwerp maken. In samenspraak met u als klant zal hier een definitief ontwerp uitrollen. U kunt ook uw eigen ontwerp maken aan de hand van uw eisenpakket en zelf een definitief ontwerp overhandigen. Oostendorp België zal een kleine controle doen op uw ontwerp en vervolgens enkel als uitvoerende partij dienen en de installatie van uw industrieverlichting opleveren. Uiteindelijk vernemen wij nog graag of u het onderhoud van uw verlichtingsystemen zelf, door ons of door een andere partij laat doen.

Ontdek onze vele diensten

Naast verlichtingsystemen voor industrie kunt u bij Oostendorp België ook terecht voor verlichting van wegen, sporen, parkeerterreinen, stadionterreinen, opslagterreinen en sportvelden. Maar ook rangeerterreinen, vliegvelden, overslagterreinen van havens en productielocaties voor chemische processen of andere productiedoeleinden behoren tot de mogelijkheden. Het kan bovendien zijn dat u bestaande industrieverlichting wilt vervangen of aanpassen of zelfs móet vervangen of aanpassen. Oostendorp België kan u adviseren en helpen uw bestaande verlichting te vervangen. Wij kunnen u in elke stap van dit proces van advies voorzien. Om een goed beeld te krijgen van onze werkzaamheden, bekijk zeker eens onze realisaties.

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in onze verlichtingsystemen of wil u meer informatie? U kan ons telefonisch bereiken op het nummer 0032(0)36852799, via e-mail op het adres info@sportveldverlichting.be of door ons contactformulier in te vullen. Ons kantoor is gelegen aan de Brechtsebaan 77 in Schoten.

Bent u geïnteresseerd of wil u meer informatie?

Neem contact op